Mail ons

EXPOSITIES

Fotobiënnale tuin Taveerne Tivoli Raalte

Van 1 mei t/m 3 juni 2018 bent u van harte welkom in de tuin van Taveerne Tivoli bij de beelden- en fotoexpositie van Fotoclub Salland en Carmel College Salland. Thema van de expositie is 'vorm en textuur'.

Aan de fotobiënnale is op initiatief van de Commissie Beeldende Kunst en de gemeente Raalte een wedstrijd verbonden. Bezoekers van de biënnale kunnen meedenken over de invulling van de muur van Booijink op de Molenhof in Raalte. Op deze muur hangt nu nog een frame met een afbeelding van de vernieuwing van het gebied. Maar...... binnenkort hangt één van de 27 geĆ«xposeerde foto's hier.

Bezoekers van de expositie kunnen mede bepalen welke foto binnenkort een jaar lang op deze zichtlocatie te bewonderen is. Via een stemformulier kun je aangeven welke foto je het mooist en het meest geschikt voor deze locatie vindt.  Stemmen kan tijdens de openingstijden van Taveerne Tivoli met een formulier dat bij de hoofdingang te vinden is.

Jaarthema 2017: Straatfotografie

In 2017 zijn onze leden druk bezig geweest met een mooie uitdaging: Straatfotografie.

Op woensdag 24 januari 2018 startte onze expositie in Schuilenburg te Raalte. Daarna zijn de foto's verhuisd naar Brugstede in Lemelerveld. Hier kunt u ze tot eind mei bewonderen. Daarna verhuizen de foto's  naar Swaenewoerd in Raalte: daar hangen ze van juli tot en met september 2018.

Wij begroeten u graag op een van deze locaties.