Fotoclub Salland op bezoek bij Booijink - Raalte by Webmaster Webmaster

BOOIJINK veevoeders BV is een toonaangevend en modern familiebedrijf in de mengvoederbranche. Op meerdere productielocaties worden diervoeders geproduceerd volgens GMP+ (HACCP), QS en biologische kwaliteitssystemen. Tevens zijn we sinds 2006 deelnemer in Trust Feed en zijn opvolger Secure Feed.

Met ons voer, onze professionele service en uw managementkwaliteiten zijn wij in staat samen met u een brug te bouwen naar betere resultaten en daardoor een hoger rendement op uw bedrijf te realiseren

Read More

Met open oog de vele soorten lentegroen bekijken by Diny Heidenrijk

“In dit jaargetijde is dat jonge groen de mooiste kleur die er is! Maar als je goed om je heen kijkt zie je heel veel schakeringen groen! In de schilderswinkel weten ze dat ook want volgens de kleurenwaaier kun je verf laten mengen in bijvoorbeeld lindegroen, appelgroen, mosgroen, limoengroen, antiekgroen, legergroen,flessengroen, amandelgroen, grijsgroen en nog meer tinten. Groen heet rustgevend te zijn, een gewilde kleur in onze hedendaagse drukke maatschappij.

Read More

Met open oog: lente langs de IJssel by Diny Heidenrijk

Kijk eens beter om je heen, dan zie je zo veel meer! #hoedan? Nou, neem een fototoestel mee, dat dwingt je haast anders te kijken. Diny Heidenrijk neemt ons eens in de week mee op pad, we kijken mee door haar lens.

“Het is fietsweer: 18 graden, zonnig, zwakke tot matige wind, kracht 3. Langs het Overijssels kanaal naar Lemelerveld. Je kijkt je ogen uit: er is binnen korte tijd zoveel bloesem te zien. De sleedoorn is al weer bijna uitgebloeid maar de krent en de wilde kers pronken volop met hun witte bloemenkruinen.

Read More

Met open oog: in de wei by Diny Heidenrijk

“Een kennisje vertelde dat hun koeien in het weekend voor het eerst na de winter naar buiten mochten, de wei in. Of we dat eens mee wilden maken? Ja zeker dat leek ons wel leuk. Niet in het minst omdat deze boer zijn koeien nog in de wei liet lopen. Zouden koeien dat nu ook hebben, dat ze zo uitkijken naar de lente?

Read More