Winnaar Foto Biënnale 2018 Abe Kooi / by Paul Albers

De winnende foto van de Foto Biënnale 2018 is een foto van secretaris Abe Kooi van Fotoclub Salland.

Prijsuitrijking-foto-biennale-2018--11.jpg

De verraste winnaar heeft het volgende gemeld over zijn winnende inzending:

Een ketting is de verbinding tussen motor en wiel. De ketting weet niet van ophouden en alle schakels zijn even belangrijk.

Het is een macro-opname, gemaakt in het American Motor Museum te Raalte.
— Abe Kooi

Wethouder Frank Niens zorgde ervoor dat de, door de commissie commissie Beeldende Kunst georganiseerde, fotowedstrijd tot een spannende onthulling leidde. De onthulling werd muzikaal ondersteund door de trommelaars van St. Caecilia.

Trommelaars van St. Caecilia

Wethouder Frank Niens tijdens de onthulling

Het Publiek luistert aandachtig

Veel leden van Fotoclub Salland en winkelend publiek wonen de onthulling bij.

Het moment van de onthulling met dank aan de medewerking van de Commissie Beeldende Kunst

Een jaar lang te bewonderen aan de Molenhof. Daar mag je trots op zijn: Abe Kooi

Diny Heidenrijk, voorzitter van Fotoclub Salland spreekt de winnaar Abe Kooi toe.

De voorzitter, Diny Heidenrijk, voert het woord namens de Fotoclub Salland

Lianne Booijink voert het woord namens de familie Booijink

Lianne Booijink legt het verband tussen de schakels op de foto en de vele schakels die in Booijink Veevoeders B.V. gebruikt worden. Dankzij de medewerking van de familie Booijink is deze mooie foto een jaar lang te bewonderen op de muren van Booijink Veevoeders B.V.

Abe en zijn vrouw genieten nog even na.

Afbeelding van een motorketting gemaakt in het American Motorcycle Museum te Raalte. De winnende foto.

De rest van de foto’s van de foto Biënnale bekijken?
Klik dan op onderstaande foto.