Ida van den Enk wint fotowedstrijd van IVN - Raalte / by Webmaster Webmaster

logo ivn-raalte.jpg
 

De natuurvereniging IVN Raalte organiseert een fotowedstrijd voor iedereen.

Onder het motto:  “fotografeer je leukste stukje natuur in de gemeente Raalte” organiseert IVN Raalte een fotowedstrijd, waaraan jong en oud deel kan nemen. IVN afdeling Raalte bestaat dit jaar 25 jaar en ontplooit daarom nu extra activiteiten om haar activiteiten meer onder de  aandacht te brengen.

De winnende foto van Ida van den Enk. Het onderwerp: het dorpsbos in Raalte Noord

 

Tijdens de jubileum avond in het Hoftheater werd door gastspreker Nico de Haan, bekend van de baardmannetjes op tv en natuurkenner bij uitstek de eerste prijs van de fotowedstrijd uitgereikt aan Ida van den Enk.

IMG_2462.JPG
Ander werk van Ida van den Enk bekijken? Klik op onderstaande foto
— webmaster