Een nieuwe website / by Paul Albers

Op 18 september 2018 is het zover. Fotoclub Salland beschikt over een geheel vernieuwde website. Geheel afgestemd op de tegenwoordige tijd met verbindingen naar sociale media als : Facebook, Twitter en Pinterest.

Fotoclub-Salland-logo- (1 of 1).jpg

Archief

archief-uitstekende-doos-gesloten-metaalopslag-archiefkastbinnenland-oude-zilveren-metaalvakjes-met-systeemkaarten-bibliotheek-79732823.jpg

Het oude vertrouwde Logo is gebleven echter de website is specifiek ingericht om foto's op een beeldscherm vullend formaat te kunnen bekijken. We hebben al het oude fotomateriaal waarover we beschikken voor u als kijker beschikbaar gemaakt. U klikt op een categorie en alle foto's van een categorie zijn te bekijken.

Programma en Exposities

calender.jpg

Daarnaast een Programma en Exposities agenda met uitgebreide informatie over de komende activiteit. U kunt het evenement aan uw agenda toevoegen en indien u op het woord (map) klikt ziet u de locatie waar de activiteit plaatsvind.

Cees Ooms (1) Clubkampioen 2018.jpg

Veel ruimte voor alle activiteiten die door en voor Fotoclub Salland worden georganiseerd. Zo organiseren we één keer per jaar een clubkampioenschap waarbij de inzendingen door een onafhankelijke jury worden beoordeeld. De foto hierboven is de inzending van Cees Ooms gemaakt tijdens zijn vakantie in Namibië.

Zoals het een fotoclub betaamd zijn de technische gegevens bij de activiteiten vermeld zoals, diafragma, sluitertijd, ISO en focus afstand.

Daarnaast wordt er vaak inhoudelijk informatie weergegeven over de locatie waar een fotoshoot plaatsvind.

De Leden

Iedere fotograaf heeft zijn / haar eigen stijl van fotograferen. Dat maakt het ook zo interressant om lid te zijn van een Fotoclub.

Geef 10 mensen dezelfde foto opdracht en je zal zien dat er een geweldige diversiteit zit in wat er vast gelegd wordt. Iedereen heeft zijn eigen idee bij de weergave.

Als Fotoclub Salland vinden wij het een goed idee om ook de individuele fotografen aan u voor te stellen zodat u sneller kennis kunt maken met het individuele werk en stijl van een fotograaf.

5L5A0719.jpg

en ja, we helpen met plezier mee om een expositie op te bouwen.

Kortom er valt genoeg te zien op deze nieuwe fotografie website.

De leden van Fotoclub Salland wensen u veel kijk plezier.
— De leden