Fotoclub Salland op bezoek bij Booijink - Raalte / by Webmaster Webmaster

In de maanden april en mei mocht Fotoclub Salland op bezoek bij Booijink Veevoeders te Raalte. Iedere inwoner uit de gemeente Raalte kent de karakteristieke skyline van de silo’s van Booijink Veevoeders.

Fotograaf Paul Albers

Wat veel inwoners van de gemeente Raalte niet weten is hoe het er binnen deze Silo’s uit ziet. Het productie proces speelt zich over meerdere verdiepingen af. En de combinatie van houten trappen tussen de verdiepingen en alle technische apparaten maakt het tot een foto paradijs. er zijn zeer veel verschillende invalshoeken om deze techniek en omgeving weer te geven.

Fotograaf Claudy Kelder

Gastvrijheid

Op beide dagen werd de fotoclub gastvrij ontvangen door de familie Booijink. Lianne Booijink was zo vriendelijk ons tekst en uitleg te geven en begeleide ons in de silo’s nadat we samen de koffie hadden gedronken

De korrels veevoeder worden door de openingen geperst Fotograaf: Abe Kooi

Booijink - Raalte

BOOIJINK veevoeders BV is een toonaangevend en modern familiebedrijf in de mengvoederbranche. Op meerdere productielocaties worden diervoeders geproduceerd volgens GMP+ (HACCP), QS en biologische kwaliteitssystemen. Tevens zijn we sinds 2006 deelnemer in Trust Feed en zijn opvolger Secure Feed.

Met ons voer, onze professionele service en uw managementkwaliteiten zijn wij in staat samen met u een brug te bouwen naar betere resultaten en daardoor een hoger rendement op uw bedrijf te realiseren

Klik op onderstaande foto om alle foto’s te bekijken