Handleidingen voor de webmaster

Het dupliceren van een reguliere pagina of een template pagina

1

Het uploaden van foto's  door leden naar Flickr

2

3

Hoe bewaar ik een nieuw document in de  Squarespace website?

Hoe maak ik like buttons aan op regulier pagina's

4

code voor een user profiel block

5

Paul Albers heeft de laatste 30 jaar gewerkt in de accountancy en de IT, de laatste twee jaar is hij hoofd van de HRM / Salaris verwerking afdeling van een accountskantoor. Hij is een actieve wandelaar, amateur fotograaf, echtgenoot en vader die in Raalte - Overijssel leeft. Je kunt meer van zijn fotografie zien op zijn website https://www.paul-albers.eu en Facebook en Tumblr.

6

Inlognaam Twitter: fotoclubsalland wachtwoord Jubileum2012

7

pinterest verificatie file

8

9

Synchronisatie tussen twee Flickr Accounts uitvoeren met Multcloud

wachtwoord F0t0clu8F!

inlognaam webmaster@fotoclubsalland.nl

10

Hoe kopieer ik foto’s in een galerij naar een andere gallerij. Zorg ervoor dat de foto die je wilt kopiëren de juiste tags en categorieën heeft. Je voert de kopieer slag per fotograaf uit en daarna verplaats je de foto’s in een keer naar de galerij van de fotograaf. klik op save ipv safe en publish

Dan zijn het drafts (niet zichtbaar voor publiek. Na verplaatsen in de juiste gallerij de titel aanpassen (copy of weghalen) en op safe en publish drukken (voor publiek zichtbaar.

11

kopie van foto in gallerij.png