Fotoclub Salland

Welkom op de website van Fotoclub Salland

 

Fotoclub Salland bestaat uit een groep enthousiaste fotografen. We komen gemiddeld eens in de drie weken bijeen op de dinsdagavond in het pand naast scholengemeenschap De Landstede, Zwolsestraat 63a Raalte.
Tijdens deze clubavonden passeren verschillende onderwerpen de revue. Zo worden er in groepen foto's besproken, ontvangen wij gastsprekers, selecteren wij werk voor exposities of gaan we samen met onze camera op pad. Daarnaast organiseren we avonden over de techniek van het fotograferen en het bewerken van foto's en alles wat daar zoal bij komt kijken. Het clubjaar wordt afgesloten met een uitje, in 2017 waren we bij de Slag om Grolle in Groenlo.Ons uitgangspunt is om elkaar te stimuleren de kwaliteit steeds te verbeteren. 

Eens in de maand op de zaterdag(morgen) gaan de leden die daar zin en tijd voor hebben, samen op pad om op locatie te fotograferen. Zo waren wij afgelopen jaar te gast bij Streetlive Raalte, het kindercarnaval Raalte, De Colkhof in Laag Zuthem, in de stad Zutphen en bij het historisch schouwspel in Den Ham. Daarnaast organiseren wij fototentoonstellingen. Er is een rondreisexpositie die op verschillende locaties te zien is. We hebben een samenwerkingsverband met het Carmel College voor de gezamenlijke organisatie van een tentoonstelling. We hadden in 2017 ook fototentoonstellingen in de Kruisverheffing in Raalte tijdens Stoppehaene en tijdens het CU & Cu festival.

Fotoclub Salland bestaat al sinds 1962: al meer dan 50 jaar oud dus. Maar ondanks deze respectabele leeftijd nog steeds een frisse en dynamische vereniging!

Heb je belangstelling? Neem dan gerust contact op met onze secretaris Abe Kooi.

 

 

Fotoclub-Salland-logo- (1 of 1).jpg
 

 
Den-Ham-Paul-Albers- (4 of 6).jpeg

Den Ham

Hammer Karmse


Contact, aanmelden als nieuw lid van Fotoclub Salland


Fotoclub-Salland-logo- (1 of 1).jpg

Je kunt je aanmelden als potentieel lid van Fotoclub Salland door een e-mail te sturen naar secretaris@fotoclubsalland.nl . Het kan zijn dat er een tijdelijke ledenstop geldig is. Indien dit het geval is wordt je hierover geïnformeerd door de secretaris van Fotoclub Salland. Je hoeft niet in Raalte (Gemeente Raalte) te wonen om lid te worden van Fotoclub Salland. Je kunt twee clubavonden meemaken voordat je definitief een keuze maakt of je lid wilt worden.

 

Het bestuur van Fotoclub Salland


 

Voorzitter

  • Diny Heidenrijk

Secretaris

  • Abe Kooi

  • E-mail secretaris@fotoclubsalland.nl

Penningmeester 

  • Henk Renkema

  • E-mail administratie@fotoclubsalland.nl


Sponsoren Fotoclub Salland


 

Twitter van Fotoclub Salland

Bezoek ook onze Twitter en Pinterest pagina