Fotoclub Salland

Welkom op de website van Fotoclub Salland

 

Fotoclub Salland bestaat uit een groep enthousiaste fotografen. 

We komen gemiddeld eens in de drie weken bijeen op de dinsdagavond in het pand naast scholengemeenschap De Landstede, Zwolsestraat 63a Raalte.
Tijdens deze clubavonden passeren verschillende onderwerpen de revue. 

Zo worden er in groepen foto's besproken, ontvangen wij gastsprekers, selecteren wij werk voor exposities of gaan we samen met onze camera op pad. 

Daarnaast organiseren we avonden over de techniek van het fotograferen, het bewerken van foto's en alles wat daar zoal bij komt kijken. 

Het clubjaar wordt afgesloten met een uitje, zo waren we in 2018 in Gaasterland  (o.a. Staveren) 
Ons uitgangspunt is om elkaar te stimuleren en de kwaliteit steeds te verbeteren.


Eens in de maand op de zaterdag(morgen) gaan de leden, die daar belangstelling en tijd voor hebben, samen op pad om op locatie te fotograferen. 

Voorbeelden hiervan zijn: portretfotografie, Streetlive Raalte, kindercarnaval Raalte, De Colkhof in Laag Zuthem, binnenstad Zutphen, Katerveer Zwolle, historisch schouwspel in Den Ham, sportfotografie met mountainbikers. 

We exposeren regelmatig, zoals: in de Kruisverheffing in Raalte tijdens Stoppelhaene, fotobiennales (samen met Carmel College), rondom of in verzorgingshuizen. Momenteel hangt een foto van één van onze leden aan de gevel van Booijink Veevoeders in het centrum van Raalte.


Fotoclub Salland bestaat al sinds 1962: al meer dan 50 jaar oud dus. Ondanks deze respectabele leeftijd is het nog steeds een frisse en dynamische club.


Heb je belangstelling? Neem dan gerust contact op met onze secretaris Abe Kooi.

 

 

Fotoclub-Salland-logo- (1 of 1).jpg
 

 
Cees Ooms (1) Clubkampioen 2018.jpg

Contact, aanmelden als nieuw lid van Fotoclub Salland


Fotoclub-Salland-logo- (1 of 1).jpg

Je kunt je aanmelden als potentieel lid van Fotoclub Salland door een e-mail te sturen naar secretaris@fotoclubsalland.nl

Je hoeft niet in Raalte (Gemeente Raalte) te wonen om lid te worden van Fotoclub Salland. Je kunt twee clubavonden meemaken voordat je definitief een keuze maakt voor het lidmaatschap.

N.B. Het kan zijn dat er een tijdelijke ledenstop geldig is. Indien dit het geval is wordt je hierover geïnformeerd door de secretaris van Fotoclub Salland


 

Het bestuur van Fotoclub Salland


 

Voorzitter

  • Diny Heidenrijk

Secretaris

  • Abe Kooi

  • E-mail secretaris@fotoclubsalland.nl

Penningmeester 

  • Henk Renkema

  • E-mail administratie@fotoclubsalland.nl


Sponsoren Fotoclub Salland


 

Twitter van Fotoclub Salland

Bezoek ook onze Twitter en Pinterest pagina